Pilgrimsvandringer


”Herre vis mig din vej

og gør mig villig til at vandre den”

 

Pilgrimsvandring i Pinseskoven

7. oktober 2023, kl. 8.30 til ca. 15 er der pilgrimsvandring med udgangspunkt i Naturcenter Amager. Turen er ca. 14 km lang.

Mødested: Den røde låge ved naturcentrets p-plads - indgangen v. Granatvej kl. 8.30.

Pilgrimsvandringen skaber rum for nærvær – Guds, vores eget sind og nærvær i naturen. Størstedelen af turen forgår uden samtale, der er dog mulighed for samtale med hinanden under første og sidste del af turen, samt alle pauser. Pauserne afsluttes med fælles læsninger som inspiration til vandring i stilhed.

Praktisk: Medbring mad og drikke til egen frokost midtvejs. Der er mulighed for toilet ved start/slut og et naturtoilet undervejs. Vi vandrer både på store og små stier – tøj og fodtøj tilpasses vejret.

Tilmelding: Inge Thinggaard

 

Farum Sø rundt

Lørdag den 25. november 2023, kl. 9.30 - ca.15 Ruten er ca. 11 km

Vi mødes ved Sehesteds Alle 2, 3520 Farum foran informationstavlen og fisken (se billedet).
Mødestedet ligger ca 600 meter syd fra Farum Station. Hvis man kommer i bil er der en 3-4 interimistiske parkeringspladser i skovkanten. Vi starter og slutter samme sted.

Ruten rundt om Farum sø har moser, sumpområder og forskelligt dyreliv. Hvis vi er heldige, kan vi se grævlinge, rørhøg og snog. Derudover er Farum sø fyldt med gedder, vandsalamander og andre fisk.
Ruten kræver gode ben og har visse steder ujævnt terræn. Desuden kan en del af turen være mudret. Vandrestøvler/sko er helt klart at foretrække.

Medbring madpakke, drikkelse og siddeunderlag. Der er desværre ingen offentlige toiletter på ruten.

Hovedparten af turen vil vi gå i stilhed. Der er dog mulighed for at snakke sammen på første og sidste del af turen, samt alle pauserne.
Der vil være forskellige bibel-ord/læsninger undervejs til refleksion.

Ønsker du at deltage, kan du tilmelde dig til Inge Thinggaard
eller Aage-Emil Lysholm

KBH pilgrimsfællesskab

 

 

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adresse

   Pilgrimsvandring