Sorggrupper

I folkekirkens sorggrupper kan du finde støtte, hvis du har mistet en, du holder af. Bethlehemkirken har ca. 2 gange om året siden 2021, haft tilbud om et gruppeforløb, hvor man følges med andre om det at være i sorg.  Sorggruppen er en samtalegruppe for voksne, hvor man kan dele sine tanker og erfaringer med andre, som selv har mistet en ægtefælle, et familiemedlem, eller en nær ven. Det er tungt at bære sorgen alene; at dele byrden kan gøre den lettere at bære. En sorggruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at 'komme videre'. Men fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe dig med at bære sorgen og den forandrede hverdag.

Hvad kan en sorggruppe tilbyde:

Et gruppeforløb på 8 eftermiddage. Et fortroligt rum, hvor man har mulighed for at tale om svære følelser, lytte til andre, dele minder og erfaringer. Der vil være en fast ramme hver gang, som sikrer at alle jævnligt kan få plads til at dele. Man kan også nøjes med at lytte, når det er det man trænger til.

Sorggruppen har begrænset antal pladser. Vi mødes hv. 2. uge fra 16.00-18.00

Gruppeledere: Bente Lundbak Pihl, relationsmedarbejder i Bethlehemskirken og Inge Thinggaard, frivillig fra kirken.

Hvor: i Bethlehemskirkens kirkerum. Åboulevard 8

Du behøver ikke have en stærk tilknytning til kirken for at deltage. Alle voksne er velkommen til at tilmelde sig, mhp at få en plads i sorggruppen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bente på relation@bethlehemskirken.dk eller mobil 60474390