Månedens nyheder fra Bethlehemskirken

Oktober 2015

Kære Venner af Bethlehem - så er næste nyhedsbrev på gaden.
Læs her:
Årstidsfejring, Identitet & Livsforvandling, Mystikkens univers, Byretræte, Lørdagskirken, Fødselsdagsnetværket, Rytmisk voksenkor, SULT, Lyttekursus samt noget om menighedslejren.

Nyt logo

Her ser I Bethlehemskirkens nye logo. Det er selvfølgelig Bethlehemsstjernen. Men den er asymmetrisk, fordi den beskriver Bethlehemskirkens mange skæve tiltag og store varietet.

September 2015

Kære venner af Bethlehem - Så er vi igang med efterårets program. Hvis I har noget, der skal i Staldnyt så send det til bess@serner.dk en uge før den første i måneden.

August 2015

Hej alle venner af Bethlehem - så er sommerferien ved at være slut og vi begynder på endnu en sæson i Bethlehem. Læs her om:
Anne i Tchad, Thomasmessen, SULT, frokost i det grønne, BUG, Gårdfest, Den lyttende kirke, Christfulness, retræte på Emmaus, Kirkemusik med Axel Madsen 100 år.
Skal du have noget med i næste nyhedsbrev så send en mail til bess@serner.dk en uge inden d.1.september.

juli 2015

Kære venner af Bethlehem

Her kommer et sommernyhedsbrev med vigtigt nyt:

Et dødsfald - Erik bliver ½  - økonomi

juni 2015 Jubilæumsekstra

HEj venner

Så er det på søndag vi festligholder at ERik og Åse har været ved kirken i 25 år.

Der er købt mængder af mad ind. Kom og spis og vær glad.

Husk en papir-hilsen. De der ikke kommer kan sende en hilsen via umo@km.dk

mvh MR og BFR og præsterne

juni 2015

Kære venner af Bethlehemskirken - så har vi det næste nyhedsbrev med Staldnyt på 'gaden'. Der kommer et mere inden sommerferien - har I indlæg, skal det sendes til bess@serner.dk 1 uge før d.1 juli.
Læs her om:
Jubilæet og Thomasmessen næste søndag, Bøn i en broget kirke, Sommerlejrene, IML og Christfulness online,  Den lyttende kirke og lørdagskirken.

25 års jubilæum søndag d.14. juni kl.10

Maj 2015

Kære venner af Bethlehem
Her kommer majmåneds nyhedsbrev med Staldnyt. Hvis du har noget, der skal med i næste nyhedsbrev så send det til bess@serner.dk 1 uge før d.første.

Læs om:

Familiegudstjeneste 2.pinsedag, Jubilæumsfesten, Lyrik om Lyrikcaféen, BUG inviterer til 'Hvad vil Gud med kunsten'-aften, musik i kirken i maj, IML fylder 20 år og lidt om vores Årsmødefest d.9. maj

April 2015

Kære venner af Bethlehem - så er der nyhedsbrev igen.

Læs om Erik og Åses Jubilæumsfest og Årsmødefesten nederst i nyhedsbrevet.

Læs også om I Mesterens Lys Jubilæum, SULT, Lyrikcafé, Lytning-Fordybelse-Retræte og Thomasmessen, som er særlig aktuel denne gang......

Hvorfor har vi en messe, som hedder Thomasmessen?

Det kan du høre om ved Thomasmessen 12/4 kl 19, hvor temaet er fortællingen om Thomas.

Marts 2015

Kære Venner af Bethlehemskirken
Martsmåned truer! Optakten til påsken er i fuld gang med bl.a. korøvning og faste.
Nederst i Nyhedsbrevet er en oversigt over påskens gudstjenester. Sus ned og læs den.
Har du stof til Nyhedsbrevet så send det til bess@serner.dk 1 uge før den første i hver måned.

Læs også om

Nyhedsbrevstest 31. jan.2015

Tester om upload af logo til nyhedsbrev via systemindstillinger og temaopsætning virker