• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 28. september 2019, Kl. 10:00 til kl. 17:00

Kurset er interaktivt. Fokus er på lytning. Aktiv refleksiv lytning. Indeholder et lytteværktøj, som vi bruger til at træne vores lyttefærdigheder og som du kan tage med dig videre i livet. At blive bedre til at lytte kan være med til at hæve livskvaliteten alle steder: på jobbet, i parforholdet, mellem forældre og børn, i din spiritualitet og andre steder hvor mennesker mødes. Det hjælper os til virkelig at mødes. Gud ønsker vi skal have gode liv! Her er et af redskaberne til dette! Der udleveres kursusbevis ved fuldført kursus.

Efterfølgende har du mulighed for at deltage på vores 4 årlige netværksamlinger , som er et dejligt fællesskab med fokus på lytning og erfaringsdeling og som regel også et fællessmåltid.

Hvis du får smag for det, er det muligt at avancere yderligere på 2 moduler vi holder i foråret: Anvende Lytte Praksis - Modul 2: på en lørdag og Professionel Frivillig Lyttepraksis - Modul 3: i en weekend. Kig på hjemmesiden, for mere info.

Alle unge og voksne, der har lyst, kan deltage. Du kan starte lige på dette kursus.

Kursusundervisere:  Minna Kristensen og Bente Lundbak Pihl, kursusansvarlig. For yderligere info, er du velkommen til at ringe på mobil: 6047 4390

Pris: 450 kr. Heri er inkluderet forplejning og snack + kursushæfte.

Tilmelding kan ske via vores hjemmeside: www.denlyttendekirke.dk  Tilmeldingsfrist d. 12. september eller så længe der er ledige pladser.

Bente Lundbak Pihl og Minna Kristensen
Menighedshuset, Tømrergade 9, stuen